Sisällön tarjoaa Blogger.

Makeaa huulille - TonyMoly lip tint

Aivan ihanaa toukokuuta! Nyt kun kevät tuntuu kunnolla alkaneen, ajattelin heittää teille kivan huulisävyte vinkin. Pääsin nimittäin jälleen tekemään yhteistyötä Bearel.fi verkkokaupan kanssa. Sieltä lähetetiin minulle muutama jo aiemmin sovittu kasvonaamio joista kuulette kyllä vielä, mutta iloisena yllätyksenä he sanoivat pistäneensä vielä muutaman huulisävytteen matkaan. Se kyllä pisti odottamaan silloin sitä pakettia ja yhteistyötä entistä enemmän.

TonyMoly-liptint-delight-lip-tint-tony-moly-cherrypink-red
TonyMoly Delight Tony Tint 5,40€

Paketista ilmestyi kaksi TonyMolyn huulisävytettä, väreissä Cherry Pink ja Red. Alussa silmäilin näitä ja ajattelin että nämähän on ihan saman värisiä, mutta sitten kun pääsin kokeilemaan, huomasin kyllä värieron. Cherry on juurikin niin kirsikka ja punainen se oikea punainen! Nämä ovat ihanaa vaihtelua sille ainaiselle mattalle, mikä huulillani näkyy. Lisäksi kirkkaat sävyt ovat keväisemmät ja ennen tätäkin päivää matta on saanut välillä siirtyä huulikiillon tieltä.

Nämä herkullisen makean tuoksuiset sävytteet ovat koostumukseltaan todella kevyitä ja sen voin itsekin allekirjoittaa, nämä tuntuvat lähes huomaamattomilta huulilla. Sävyte kosteuttaa kaiken lisäksi huulia, sillä nämä sisältävät ruusunmarja-, argan- ja jojobaöljyä. Tuote lupaa tehdä huulille pitkäkestoisen ja eläväisen punan. Pitkäkestoinen ja eläväinen se on, mutta tasaisesta en osaa sanoa. Nimittäin kuten NYX:in postauksessani mainitsin yhdestä tuotteesta, näissäkin tuntuu että silmiinpistävä raja jää huulten keskeen siinä puolen tunnin sisällä sävytteen levityksestä. Alan tulla siihen tulokseen että oli mikä tahansa merkki kyseessä, sävyte kuin sävytekin kuluu siitä helposti.

cherry-pink-red-tonymoly-huulisävyte-bearel-kkevät

Näiden alle on hyvä pistää huulirasva, vaikka nämä itsessäänkin kosteuttaa huulia. Itse pistän jokaisen huulituotteen alle sen perus huulirasvan ja minähän olen tapojeni orja joten näin teen myös näiden kohdalla. Huulille tätä kannattaa pistää varoen, etenkin huulten rajat ovat vaikeat ettei mene yli äyräiden - tämä jämähtää oikeasti tosi hyvin ihoon! Esimerkiksi mulla oli yli vuorokauden kädessä punainen haalea läntti, kun tesmasin näitä käteen ja kuvasin tähän postaukseen.

Lip Tint kuivuu kyllä yllättävän nopeasti, mutta itse suosittelen pistämään oikeasti muutaman ohkaisen kerroksen kuin yhtä paksua sellaista ja työstää tarkasti huulten rajat kun tämän alle ei oikein rajauskynää voi laittaa. Tasaiseksi sävyn saa helposti taputtelemalla sormien avulla, siten ylimääräinen väri lähtee myös pois ja saat ihanan punaiset sormepäät muutamaksi tunniksi. Tämä kuivuu nopeasti mutta kannataa silti antaa kuivua ihan rauhassa, sillä tämä värjää hampaat jos sitä niihin pääsee. Kyseessä on hyvin nestemäinen ja juokseva huulisävyte joten saa olla kyllä tarkkana.

Pitkin päivää välillä täytyy lisäillä, varsinkin huulten sisäpuolelle ilmestyvää rajaa täytyy korjailla - etenkin jos syö - ns. yhtä huulen kohtaa en lähtisi tällä paikkaamaan sillä sen kuivuttua se ei näytä kovin hyvältä. Tämän huulituotteen kohdalla tasaisesti levitys ja ohkaiset kerrokset on tärkeä juttu!

cherry-pink-tony-moly-lip-tint

TonyMoly-liptint-cherry-pink-lips
 Kuvissa sävy Cherry pink

Bearelin sivuilla oli hauska vinkki näihin sävytteisiin liittyen. Mikäli haluaa Korealasiet gradient-huulet, ne teet levittämällä huulisävytettä huulten keskelle sisäpuolelta ulospäin, jättäen huulten ulkoreunat ilman sävytettä. Tätä aion ehdottomasti itse kokeilla ja onkin oikein hyvä niksi todella kiireiseen aamuun. Eipähän ole vaikeuksia nuiden huulten rajojen kanssa.
Itse myös kikkailin ja pistin punaisen sävytteen kuivuttua vielä melko värittömän huulikiillon sen päälle. Tuli aika kiiltävät huulet, mutta tykkäsin!

Ihanan keväistä alkanutta viikkoa sinne!
Oletteko te kokeilleet näitä? Kiinnostuitko?

Kata

10 kommenttia

  1. Onpa ihanan pirteitä sävyjä! <3 Sopii sulle todella hyvin :) Mä laitan myös usein huulirasvaa ennen ja joskus myös jälkeen huulipunan levityksen. Näin huulet eivät näytä liian kuivilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina!:) Harmi etten tuota punaista ehtinyt kuvata tähän:') Tuo on ihan hyvä, huulirasva pelastaa 8)

      Poista
  2. Ihania kevätsävyjä! <3 Mä käytin joskus aina huulirasvaa huulipunan alla, mutta oon huomannut, ettei kaikki huulipunat tartu kunnolla mun huulille, jos oon juuri rasvannut huulet. Sen takia tehokosteutan Bepanthenilla joka ikinen yö mun huulia, jotta ne on varmasti aamulla kosteutetut kun laitan sitä huulipunaa :D Kuivissa huulissa huulipuna näyttää nimittäin aika kaameelta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda, oon täysin samaa mieltä! 8) Tuo on ihan totta jos pistää liikaa sitä rasvaa, ei tartu puna tai rajauskynä lainkaan huuliin. Siksi annan huulirasvan hieman kuivahtaa ennen kuin lisään sen punan:)
      Mä myös tehokosteutan joka ikinen yö huulet Bepanthenilla, en osaa alkaa nukkua ennen kuin pistän sitä huuliin:D Kuivissa huulissa puna kuin puna näyttää hirveältä! Harmittaa että osa NYXin mattatuotteista saa näyttämään huulet kuivilta vaikkei ne edes olisikaan.:/

      Poista
  3. Oi toi sävy on ihan super ihana!

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihanan näköstä huulilla ja just sopivan peittävää!<3 Mulla on ongelmana noiden kaikkien lip tint-tuotteiden kanssa, että en saa millään niitä levittymään tasaisesti! :D Oon varmaan niin hidas laittamaan ja ne kuivuu niin nopsaan :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos Emilia ♥ Joo nuo on kyllä melko hankalia, ensimmäistä kertaa kun kokeilin niin mietin osaanko mä ollenkaan levittää tätä, mutta toisella kerralla sen homman handlas jo paremmin kun tiesi että se kuivahtaa nopeasti ja on melko juoksevaa:D Itse pidän kovasti siitä miltä nää näyttää huulilla <3

      Poista
  5. Onpa ihania sävyjä, ja tuo Cherry Pink sopii siulle hyvin! :) Olen huomannut itsekin, että monesta nestemäisestä punasta jää inhottava raja huulten sisäpintaan aina jonkin ajan kuluttua, vaikka olisin kuinka yrittänyt laittaa huulirasvaa alle.. Etenkin vaaleammissa sävyissä se näyttää tosi rumalta! Täälläkin ollaan välillä vaihdettu punat mattapunista hieman kiiltävimpiin, mikä on ihan kivaa vaihtelua tähän kevääseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli:) Eihän se huulirasva vaan auta, ei taida mikään auttaa siihen:/ Pitää varmaan pistää nestemäisiä huulituotteita huuliin vaan sillon kun ei paljoo puhu, hha:''D No eikai nyt sentään.. Anyway vaaleissa sävyissä se tosiaan näyttää rumalta, mutta lähellä huulien omaa sävyä olevissa sitä ei edes huomaa. Tosin kun miettii niin kiinnittääkö sitä nyt edes huomiota, en mä ainakaan oo ikinä muilla huomannut:D
      Ja kyllä, kiiltävät punat ja kiillot on niin kevät!:D

      Poista